Veelgestelde vragen

Waarom een week wachten alvorens ik mijn thuislevering kan ontvangen?

Limousin vlees laten wij rijpen voor de smaak in tegenstelling tot het Belgische Wit Blauw ras waar dit niet gebeurt. Dit duurt 2 weken. Deel een Limousin is geen massaproductie maar gericht naar kwaliteit en de glimlach van de klant.Door de grote vraag naar Limousin pakketten willen wij iedereen de kans geven om het Limousin rundvlees te ontdekken en te laten proeven, net daarom beperken wij onze pakketten per klant wekelijks tot:

10 pakketten van 11kg

5 pakketten van 7kg

Wordt mijn bestelling thuisgeleverd?

Uw bestelling wordt automatisch en GRATIS thuisgeleverd en dit altijd op vrijdag. U hoeft enkel het leveringsadres op te geven bij de bestelling en de rest doen wij… Niet thuis op vrijdag? Geef dan het adres van de ouders, grootouders of een goede buur op. U krijgt sowieso een voorafgaande bevestigingsmail in verband met de levering.

Hoe ziet het pakket eruit?

Alles wordt vacuum verpakt en in een doos vers en gekoeld bij je afgeleverd. Indien je wenst kan je dezelfde dag nog de lekkerste dingen eruit eten!

Eet smakelijk.

Hoe verloopt de betaling?

De betaling dient te gebeuren via overschrijving die u na uw bestelling te zien krijgt. U ontvangt tevens een e-mail met daarin de betalingsopdracht.

 

terug naar het overzicht
Terug naar boven